HOMEOVER ONSDISCLAIMER

INFORMATIE EN FOTO'S OP DE WEBSITE

ericmartine.be is een persoonlijke blog geschreven en opgemaakt door Eric Vandenbempt en Martine Van Innes. Alle geschreven inhoud op deze blog is gebaseerd op onze eigen ervaringen. Tenzij anders vermeld, is alle inhoud op onze website eigendom van ericmartine.be en wordt beschermd door copyright, handelsmerken en andere intellectuele eigendomsrechten.
 
ericmartine.be is bedoeld om onze ervaringen en tips te delen, uitsluitend voor je persoonlijke, niet-commercieel gebruik. Je mag de blog of de materialen die beschikbaar zijn op de blog niet gebruiken zonder onze toestemming. Meer in het bijzonder mag je geen materiaal van ericmartine.be zonder voorafgaande toestemming wijzigen, kopiëren, reproduceren, opnieuw publiceren, uploaden, posten, vertalen, verkopen, afgeleide werken creëren, exploiteren of verspreiden op welke manier of met welk medium dan ook.
 
Je mag een hyperlink naar ericmartine.be maken, zolang de link geen sponsoring van je site door ons of door ericmartine.be vermeldt of impliceert. Het is echter niet toegestaan, zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming, de inhoud of het intellectuele eigendom van Alericmartine.be in een andere website of andere dienst te framen, te linken of op te nemen.
 
Wij zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van ericmartine.be, noch zijn wij verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen en gelinkt wordt. De inhoud die op dit moment op ericmartine.be staat is aan verandering onderhevig en kan op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging worden veranderd door de auteurs. Indien je foute informatie vindt, mag je deze steeds met ons delen via feedback op ericmartine.be en wij zullen dit zo snel mogelijk corrigeren.

VEILIGHEID

ericmartine.be maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te waarborgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

REACTIES

ericmartine.be biedt de mogelijkheid om te reageren op een artikel. Je naam en e-mailadres zijn verplicht. Op die manier behoud je zelf het recht tot inzage, correctie of verwijdering van je reacties. Daarnaast worden je naam en e-mailadres opgeslagen zodat wij met je in contact kunnen komen indien dit gewenst is. Je reactie kan op onze website gepubliceerd worden. Reacties op ericmartine.be blijven in principe oneindig staan, tenzij het artikel van de website wordt verwijderd of wanneer jij een verwijderingsverzoek bij ons indient. We hebben een gerechtvaardigd belang om alle reacties te laten staan, met name wanneer er antwoord is gegeven op jouw reactie, door ons of een derde.